« L'amic retrobat, de Fred Uhlman | Inicio | El foment de la lectura a l'aula. Com formar el lector »

Comentarios

Carla Roca

Jo acabo de llegir aquest llibre de "Quan un toca el dos" d'Anna-Greta Winberg i a més també tinc 13 anys i m'ha agradat molt aquest llibre ja que reflexa completament el que sent una jove d'aquesta edat.
Jo el recomano especialment a l'edat exclusiva de 13 i 14anys ja que en aquesta edat tot és molt difícil i sembla que estiguis sola al món!!!!!!

Rosa C.A.

Jo també he llegit Quan un toca el dos i em va agradar moltíssim. En aquell moment que el vaig llegir em posava en el paper i entenia molt bé l'adolescent de tretze anys, jo tindria uns catorze anys. Ara que tinc vint-i-dos anys encara l'entenc més, sobretot, perquè fa un any i cinc mesos els meus pares es van separar i recorde que vaig tindre molt present aquest llibre.

angie

jo tinc 13 anys i m'he acabat el llibre de quan un toca el ods i m' agradat moltissim perquè es reflexa molt lo que li esta pasant a una noia de 13 anys quan els seus pares es divorcian, crec que esta molt be perque segur que hi ha molts joves que estan en aquesta situació i es sentiran conprenduts . Ja que amb auqesta edad sembla que estiguis sola no que ningu et compren pero no es aixi segur que no.

Gerard Aguilar

weno io he agut d fer 1 treball daket peaaazo rollo d llibre pel cole.. sok d la salle manresa i sok d lany 91 i ens han fet llegir aquet llibre i ferne un treball

si algu d la salle el vol k magregui al msn i parlem: [email protected], si estic d bon humor putse us el pasu! xD

P.D: 1r comentari by Carla Roca!! saludos!! xD

patricia

perque el titol es diu el robinson del metro

carolina ruiz

Jo també m'he llegit aquest llibre perquè també tinc 13 anys i, en aquest llibre, tot el que explica m''ha passat i m'està passant ara mateix.
No es un llibre molt difícil de llegir i és emocionant.
En aquest llibre també es pot veure com és de difícil la vida de la madde i aixó es veritat perquè sembla que no t'ajudi ningú.

luisanaaa la marrana

a mi aquest llibre no m'agrada res, es un rollo i m'ha aborreixo i m'ho estic llegint per obligacio de l'escola perque no m'agrada resss

Maria!

M'agradaria saber si algú coneix altres novel·les que siguin del mateix estil que el de Robinson Crusoe, és a dir que el protagonista d'aquestes sigui algú que s'aïlli de la societat en que viu per raons "x".
Gràcies.

Atentament,
Maria

granollers,

A l'escola ens van donar a elegir entre deu llibres er un treball, i jo em vaig decidir per Quan un toca el dos* Tinc uns 14 anys, i aquest llibre fa veure la relitat del joves. En aquesta edad sembla que estiguis sola, que ningu et faci ni cas i a més si et pasa com a la Madde,, nose, jo el recomano :) el trobo interesant i força real perque qui no sa sentit o a tingut una situació com la de la Madde?

David

Jo no me le llegit! Pasu d'aquest llibre es un rollo tot el dia parla del mateix! A nosaltres la puta de catala ens va dir que ens el llegissim en menys d'una setmana i que fariem l'examen despres! M'ha portat un milió de problemes!!

Barcelona

magradaria q algu amb fes una resum petit del llibre el " Robinson del metro" perque la veritat és, que no me entarat de res de que va el llibre i d' aqui poc tinc l'examen i no em don temps de tornar-mel a llegir. algu em feria aquest favor amb un comentari?

maRiia

Aquest llibre de QUi toca el dos o com es digui asembla un altre dels típics que ara estan tan de moda publicar. Quan ja te'n has llegit dos com aquests, ja te'n ratlles. Per exemple: "Així és la vida, Carlota" va exactament del mateix.

gemma

jo m'he llegit el llibre "quan toca el dos" i m'agrada molt. els hi recomano a totes les noies!!!

Gemma

JO macabo de llegir el llibre "quan un toca el dos" i ma agradat molt, perque reflexa la vida dels adolescents d'avui en dia i esta molt ben explicat i narrat. ES interessant que us el llegiu, us el recumano.

anonim

el llibre de robionson el metro
es molt guai, encara k jo no he anat mai a new-ypork, pero es de aventures, de viayges, com es pot cuidar una presona sola...

es interesant

TUMADRE

este libro es una puta mierda -.-

tes tas lluint en el llibres campio

aquet llibre es una put merda.

rtd

m' he llegit el llibre quant un toca eldos i es una puta merda i tinc 13anys i no m' hi veig reflexat.

Dissertation

Children's literature is one of the most beautiful and great subjects than the other ones,about the Aramis Slake who is a boy of thirteen,is great to read,a kind of story that is and really awesome to read,because it have some of the factors and originality which is useful and great to read,also gives great help and a beautiful kind of knowledge.

Elora

necesitto el trabajo de este libro, alguien me lo podria enviar por el facebook o algo?
Elora Marcos Arnés.

OpimiScegice

the pharmacy channell http://sundrugstore.net/categories/hypnotherapy.htm online pharmacy discussion forum

Los comentarios de esta entrada están cerrados.